Yoga weekend på smukke Sejerø

Yoga weekend

Tag din veninde, yndlings yogamakker eller en helt tredje under armen og kom til dejlige Sejerø. Her kan I nyde efteråret med en afslappende getaway i yogaens tegn, hvor der er sørget for det hele.

Weekenden byder på overnatning på hyggelige Sejerø vandrehjem i eget værelse, 2 x2 timers yoga hos Sejerø kropsterapi og yoga, samt dejlig mad serveret af Café mini.

Derudover er der rig mulighed for at nyde den smukke natur som Sejerø byder på. Om man er til at vandre, cykle eller måske tage et frisk dyp i havet, så er mulighederne mange for en skøn efterårsoplevelse til gavn for krop og sjæl. Det er også muligt at toppe oplevelse med en 30 min. massage hos Sejerø kropsterapi og yoga.

Vi tilbyder to yoga weekender i efteråret og der er max plads til 8 deltagere pr. weekend. Arrangementer bliver kun gennemført ved mindst 6 tilmeldte.

Første weekend er d. 28 – 30 oktober 2022 og anden weekend er d. 18 – 20 november 2022.

Dygtige Thanne Helvig sørger for at alle får en god yoga oplevelse uanset niveau. Læs mere om hvad hun tilbyder her:

https://www.hannedahlbom.dk/453220806

INDHOLD I YOGAPAKKEN
  • 2 overnatninger i eget værelse på Sejerø vandrehjem
  • Sengelinned samt håndklæde
  • 2 x 2 timers yoga. Henholdsvis lørdag og søndag formiddag.
  • 2 x morgenmad (leveret på vandrehjemmet)
  • 3 x Frokost (leveret på vandrehjemmet)
  • 2 x middag (serveres på Cafe mini)
PRIS:
Pris for pr. personer er DKK 2.400,- og dækker fuld forplejning excl. drikkevarer. Der er adgang til  minibar og gratis the og kaffe.
 
KONTAKT:
Mail: Kontakt@sejeroevandrehjem.dk
Telefon direkte: 5092 7976
Yoga 2

Café Mini

Sejerø Minigolf driver Cafè Mini som er placeret ca. 1000 meter fra Sejerø Centrum. Cafeen er beliggende i naturskønne omgivelser og tilbyder dagens ret, grillretter, is og slik, øl, vin mm. 

Sejerø Minigolf er det perfekte sted at slutte dagen af efter en aktiv dag og man kan endda slutte dagen af med  en minigolf dyst på den 18 hullers minigolfbane inden man begiver sig til Sejerø Vandrehjem og hvile.  

 

Sejerø Vandrehjem

Sejerø Vandrehjem skaber de perfekte rammer om dine ø-oplevelser.  

Sejerø Vandrehjem er beliggende mindre end 500 meter fra færgehavnen og har 9 hyggelige dobbeltværelser. Værelser er indrettet med nye senge, men med møbelfund fra fortiden på Sejerø.

Vandrehjemmet har ideel placering ved gadekæret på midten af øen og der er mindre end 300 meter fra Daglig brugsen og 1 kilometer til Sejerø Minigolf.

Slut dagen af med en gåtur til havnen og et tur i havet og slut af med en is fra Cafèen i havnen i sommermånederne. 

Sejerø Vandrehjem Værelse 3

Forespørgsel 

Udfyld nedenstående formular og modtage et tilbud på din næste yoga tur til Sejerø