Full 1
Tag færgen på ferie
På den hyggelige overfart kommer du ned i gear og
bliver klar til ferie
Full 1

Om Vandrehjemmet og Sejerø

Sejerø Vandrehjem er et familiedrevet vandrehjem på Sejerø. Målsætningen med vandrehjemmet er at tilbyde overnatningsmulighed for øens gæster i hjertevarme og autentiske omgivelser. Vandrehjemmet skal være med til at styrke mulighederne og livet på øen og skal til enhver tid støtte op øens øvrige tilbud og erstatter den tidligere Sejerø Kro, som i dage er lukket. Kroen på Sejerø er omdannet til privat bolig. 

Vandrehjemmet har 7 dobbeltværelser og 1 køjeværelse (familieværelse) til udlejning, men kan også tilbyde overnatning for grupper optil 18 personer.

Vandrehjemmet er en oplagt mulighed for dig der er på vandretur på øen, eller dig der vil have familien med på et par dages flugt fra hverdagen og  søger en Hotel lignende overnatningsmulighed. 

Vandrehjemmet er også velegnet til flere ugers overnatning i enten et eller flere værelser, når du kommer som gruppe.  

Vi elsker børn og der skal være plads til dem på vandrehjemmet. Vi sørger løbende for at udvalget af faciliteter til børn udvides. 

Sejerø Vandrehjem er tidligere kendt som Hotel Sejerø, eller Sejerø missionshotel, men er nu Vandrehjem. 

Sejerø Vandrehjem er beliggende i centrum af Sejerby mindre end 500m fra havnen og 300m fra indkøbsmuligheder i Daglig Brugsen

Sejerø er 11 kilometer lang og ligger i Sejerøbugten i Kattegat cirka 5 kilometer vest for Sjælland. Øen er 1.700 meter på det bredeste sted og er 12,5 kvadratkilometer stor. Omkring halvdelen af de omkring 350 indbyggere bor i Sejerby. Der er færgeforbindelse til Havnsø.

Sejerø har nogle af landets fineste badestrande og har et enestående dyreliv. Bl.a. lever der vilde påfugle på øen. 

På øen er der mulighed for at spille golf på den smukke 9 hullers bane, Sejerø Golf, med udsigt over hele øen, og der er minigolf for hele familien i hos Sejerø minigolf

Øen er oplagt til afslapning, badning og vandreture og ture til både Sejerø fyr, Sejerø Kirke, Kongshøj (øens højeste punkt) og Sejerø sydspids er et besøg værd. 

Der er flere muligheder for spisning på øen, herunder hos Cafe Sejerø i Havnen, Sejerøhuset i lystbådehavnen, Sejerø minigolf og på Sejerø Camping. Alt sammen i gåafstand fra Sejerø Vandrehjem.  

Multirum

Støttet af LAG Småøerne med midler fra EU

Sejerø Vandrehjem har fået støtte af den Europæiske Union, via LAG Småøerne, til etablering af et konferencelokale / multirum til anvendes for konferencer, uddannelse, seminarer, fester, temauger mv. hvori der kan indgå overnatning og forplejning. Multirummet skal medvirke til at understøtte og styrke Vandrehjemmets fremtidige eksistens.

Multirummet har til formål at styrke øens iværksættere ved at etablere en facilitet som ikke eksisterer i dag. Multirummet skal medvirke til at styrke turismen på øen, skabe flere arbejdspladser og øget omsætning til øen.

Multirummet skal positivt medvirkende til at styrke øens fællesskabsfølelse og tiltrækkes nye fastboere til øen til gavn for øens skole, færgen, Dagligbrugsen, museum, minigolf, golfbane, sejerøhuset og spisehuse, samt øens øvrige tilbud.

For mere information henviser vi til: European Argricultural Fund for Rural Developement