Nyd Sejerø med en Fiskepakke

Fiskepakke

Sejerø Vandrehjem og Café Mini har i fællesskab arrangeret en alle inclusive fiskepakke som skal sikre øens fiskeglade gæster en god ø- totaloplevelse med aktivt fiskeri på Sejerøs mange skønne fiskepladser, stabil forplejning på Cafè Mini, samt overnatning på det gamle og hyggelige vandrehjem. 

Fiskepakken er perfekt for grupper op til 14 personer, men kan også arrangeret for enkeltpersoner eller for par. Vi sørger for planlægningen så i alene skal koncentrere jer om at finde de gode fiskesteder og at fange nogle fisk. 

 

Farvandet

Farvandet omkring Sejerø byder på de fineste spisefisk, der findes i Danmark, bl. a. pighvar, søtunge, multe, stenbider, ørred, rødspætte, torsk, skrubbe, makrel og hornfisk. Der er mange, der dyrker fluefiskeri med stor entusiasme på Sejerøs kyst, og de får ofte en herlig fight med et stykke sølvtøj.

Gniben

Gniben er det officielle navn for den nordlige spids på øen. En stejl skrænt og et smukt gult fyr danner baggrund for det perfekte lystfiskerrev. Revet strækker sig langt ud, og man kan på en rolig dag vade flere hundrede meter ud og affiske det dybere vand på begge sider. Her er stærk strøm, store sten, muslingebanker og alt det man kan drøm­me om på et sådant rev.

Det sydlige rev

Det sydlige rev er en lang tange, der strækker sig flere kilometer ud i havet. Bunden stort set rent sand, så det er primært en fladfiskeplads, og dem fanger man også fint fra pynten af uden at vade nogen vegne.

Lerskrænten

Lerskrænten er en skøn plads – især til fluefiskeri. Er vinden i vest, hvilket den ofte er, er her dejlig læ under de østvendte skrænter. Stranden er stenet, og et langt tangbælte går langs land med sand på ydersiden. Et perfekt lille havørredområde, som glimrende dækkes med fiskegrejet. Bemærk at området er yngleplads for tejsten. I øvrigt et af de eneste steder den yngler i lerskrænter i Danmark. Derfor er stranden fredet i perioden 15. april til 1. august.

Skagelse Hug og Eskebjerg Hug

Skagelse Hug og Eskebjerg Hug er de to pladser, hvor der er dybest vand under kysten. Det kan være gode havørredpladser, men det er også her, at chancerne for kysttorsk er bedst. Jeg glemmer aldrig en aften i min ungdom, hvor to-kilos torskene stod i kø for at hugge på vores jigs og små pirke her. Desværre er der ikke parkering tæt på disse pladser, så de involverer en mindre gåtur.

Bellevue

Bellevue er kaldenavnet for øens mest børnevenlige badestrand, men det er vist også øens mest sandormevenlige strand. Her kan du i hvert altid stampe nogle orm til fladfisk, hvis bølgerne ikke går for højt.

Havnemolerne

Havnemolerne er selvfølgelig også pladser, der er værd at prøve. Der er dybt vand tæt på, og der kan fanges torsk, flade, ørred, hornfisk og sågar multer her. Har man børn med, er det et godt sted at fange krabber. Husk at tjekke hvor det er tilladt at fiske fra.

INDHOLD I FISKEPAKKEN
  • Fuld planlægning
  • Retur færgebillet + evt. bil, Havnsø – Sejerø
  • 1 overnatning i dobbeltværelse på Sejerø Vandrehjem
  • Sengetøj og håndklæde
  • 2 x madpakker for 2 til fisketuren
  • 1 x morgentallerken for 2 på Sejerø Vandrehjem
  • 1 x middag for 2 på Café Mini
PRIS:
Pris for 2 personer DKK 2.550,-
Priser er excl. drikkevarer. Der er adgang minibar og gratis the og kaffe.
 
TILLÆGSPRISER
  • Opgradering til enkeltværelser DKK 650,-
  • Extra person (3. person) i eget værelse DKK 1.550,-

Alle priser er excl. Drikkevarer.

KONTAKT:
Mail: Kontakt@sejeroevandrehjem.dk
Telefon direkte: 5092 7976
fiske smal

Café Mini

Sejerø Minigolf driver Cafè Mini som er placeret ca. 1000 meter fra Sejerø Centrum. Cafeen er beliggende i naturskønne omgivelser og tilbyder dagens ret, grillretter, is og slik, øl, vin mm. 

Sejerø Minigolf er det perfekte sted at slutte dagen af efter en aktiv fiskedag og man kan endda slutte dagen af med  en minigolf dyst på den 18 hullers minigolfbane inden man begiver sig til Sejerø Vandrehjem og hvile.  

 

Sejerø Vandrehjem

Sejerø Vandrehjem skaber de perfekte rammer om din Golftur og selve ø-oplevelse.  

Sejerø Vandrehjem er beliggende mindre end 500 meter fra færgehavnen og har 9 hyggelige dobbeltværelser. Værelser er indrettet med nye senge, men med møbelfund fra fortiden på Sejerø.

Vandrehjemmet har ideel placering ved gadekæret på midten af øen og der er mindre end 300 meter fra Daglig brugsen og 1 kilometer til Sejerø Minigolf.

Slut dagen af med en gåtur til havnen og et tur i havet og slut af med en is fra Cafèen i havnen. 

Se vores værelser her.. 

Sejerø Vandrehjem Værelse 3

Forespørgsel 

Udfyld nedenstående formular og modtage et tilbud på din næste golftur til Sejerø