Vandretur Sejerø Rundt på 2 dage

Vandretur på Sejerø

Tag vandreskoene på – tag din ven eller partner i hånden og nyd en 2 dag`s vandretur rundt om Sejerø med en overnatning på hyggelige Sejerø Vandrehjem. På vandreturen vil du opleve vilde påfugle, harer, skønne strande, små bjerge, kuperet terræn, smukke gårde, åbne marker og masser af sol og vind. På en vandretur på Sejerø oplever man ro, fred, natur og idyl –  så tag væk fra hverdagens larm og stress og blive 100% groundet.  
 
Mere hyggeligt kan det ikke blive….
 
De 2 vandreture på Sejerø
Turen rundt om Sejerø er 21,5 KM hvis man tager turen i et stræk, men øen er også oplagt til to dages vandring. Opdeles øen i to dages vandring vil de 2 ture være på ca. 14- 16 KM i kuperet terræn.
 
Vi tilrettelægger hele turen for jer så i kun skal koncentrere jer om den totale ø- hygge og jeres vandretur selvfølgelig.

 

FAKTA OM SEJERØ
Sejerø har et areal på 12,5 km² og ligger i Sejerøbugten i Kattegat, ca 5 km vest for Sjælland. Færgen sejler fra Havnsø og tager ca 1 time. Øen har ca. 340 øboere og den tilhører Kalundborg Kommune.
Sejerø er en kuperet ø også kaldet bjergenes ø og hører til de steder der har mange solskinstimer og mindst nedbør i Danmark.
 
INDHOLD I VANDREPAKKEN
  • Fuld planlægning
  • Retur færgebillet + evt. bil, Havnsø – Sejerø
  • 1 overnatning i dobbeltværelse på Sejerø Vandrehjem
  • Sengetøj og håndklæde
  • 2 x madpakker for 2 til vandreturen
  • 1 x morgentallerken for 2 på Sejerø Vandrehjem
  • 1 x middag for 2 på Café Mini
PRIS:
Pris for 2 personer DKK 2.550,-
Priser er excl. drikkevarer. Der er adgang minibar og gratis the og kaffe.
 
TILLÆGSPRISER
  • Opgradering til enkeltværelser DKK 650,-
  • Extra person (3. person) i eget værelse DKK 1.550,-

Alle priser er excl. Drikkevarer.

KONTAKT:
Mail: Kontakt@sejeroevandrehjem.dk
Telefon direkte: 5092 7976
Billede fra vandretur på Sejerø på den sydlige spids af Sejerø
Billede fra vandretur på Sejerø på den sydlige spids af Sejerø

Café Mini

Sejerø Minigolf driver Cafè Mini som er placeret ca. 1000 meter fra Sejerø Centrum. Cafeen er beliggende i naturskønne omgivelser og tilbyder dagens ret, grillretter, is og slik, øl, vin mm. 

Sejerø Minigolf er det perfekte sted at slutte dagen af efter en aktiv Vandretur. På Cafè Mini kan dagen afsluttes med fodboldgolf, minigolf, eller ved et slag skak mm. 

Sejerø Vandrehjem

Sejerø Vandrehjem skaber de perfekte rammer om din Golftur og selve ø-oplevelse.  

Sejerø Vandrehjem er beliggende mindre end 500 meter fra færgehavnen og har 9 hyggelige dobbeltværelser. Værelser er indrettet med nye senge, men med møbelfund fra fortiden på Sejerø.

Vandrehjemmet har ideel planering ved gadekæret på midten af øen og der er mindre end 300 meter fra Daglig brugsen, 2 kilometer til golfbanen og 1 kilometer til Sejerø Minigolf.

Slut dagen af med en gåtur til havnen og et tur i havet og slut af med en Is fra Cafèen i havnen. 

Læs mere om vores værelser her

Sejerø Vandrehjem minibar i dagligstue

Minibar

På Sejerø Vandrehjem er der etableret en lille minibar med et mindre udvalg af drikkevarer, slik og chips. Samtidig er det muligt at lave lidt kaffe og the. Sørg for at forsyn dig inden du tager på vandreturen. 

Aftenen kan nydes i fælleskøkkenet på en af vandrehjemmet dagligstuer, eller på tagterrassen, eller man kan gå en tur i havnen og spise en is. 

Forespørgsel 

Udfyld nedenstående formular og modtage et tilbud på din næste golftur til Sejerø