Full 1
Tag færgen på ferie
På den hyggelige overfart kommer du ned i gear og
bliver klar til ferie
Full 1

Praktisk info

Velkommen til Sejerø Vandrehjem

På denne side får en række praktiske informationer om livet på vandrehjemmet og Sejerø. Skal du have det fulde udbytte af din ferie på Sejerø, er det en god ide at læse disse informationer.

Bl.a får du her oplyst internetkoden til vandrehjemmet, omlysninger om hvor og hvornår du kan købe mad og hvordan du finder informationer om aktiviteter mv. 

Nedenfor kan du også læse lidt om vores beredskabsplaner, forhold ved behov for lægehjælp mm.  

 

Nyttige informationer - FAQ

Du kan booke et værelse på 3 måder. Enten kan du anvende vores booking system på denne hjemmeside, eller enten kontakte os på mail kontakt@sejeroevandrehjem.dk, eller telefon 50 92 79 76. Du kan også kontakte os på vores facebook side.

Det er vigtigt at sikre dig en plads på færgen. Sørg for at bestille færge billet i god tid og overvej også hjemrejsen. Du kan bestille færge på følgende link

Der er mulighed for at købe madvarer i den lokale dagligbrug. PÅ vandrehjemmet er der køkken med alle de faciliteter man skal bruge. Dette kan du frit anvende. Vær opmærksom på åbningstiderne i Daglig Brugsen, da de kan være begrænsede. åbningstider kan ses deres facebook side, eller på hjemmesiden her

Der er dyner og puder på alle værelser, men du skal selv medbringe sengelinnede, herunder pudebetræk, dynebetræk og lagen. Der er mulighed for at du kan leje sengelinnede, men du skal oplyse os om det under din booking. 

Såfremt du har behov for et håndklæde, indgår det i linnedpakke som du kan bestille ved booking. Såfremt du ikke har bestilt linnedpakke, skal du selv medbringe håndklæde. Husk også at tage håndklæde med til strandture.  

På Sejerø er der flere der laver take away. Ønsker du take away kan du kontakte Sejerø minigolf, Restaurant Spætten, Cafe Sejerø, eller Sejerø Camping.   

Der er ingen kiosk, eller bager på Sejerø, med der bages morgenbrød i både Cafe Sejerø på havnen og i Daglig Brugsen. Hold øje med åbningstiderne. 

Sejerø er en lille ø uden offentlige transportmidler. Man kan leje cykler hos Sejerø Cykeludlejning i Sejerby. Man kan medbringe sin bil på færgen, men det meste ligger i gå eller cykelafstand. Hold færdselsloven på øen, men det gør ikke noget hvis du tager det ekstra med ro. Det er noget vi elsker på øen.  Vandrehjemmet stiller nogle cykler til rådighed, men man kan ikke være sikker på at de er ledige da der ikke er en booking mulighed.  

Der kan bades overalt på Sejerø. I havnen er der badebro og den fineste sandbund. Udforsk de mange badestrande på øen, men gå ikke glip af stranden ved fyret, eller “bellvùe” der støder op til Vestervej på øens vestside.

På vandrehjemmet er der fælles toilet og bad. Dette betyder at man skal dele om faciliteterne og sørge for at rydde op/lufte ud efter sig.  

Vi har ikke oplevet tyveri på Sejerø, men der kan måske være mennesker der ikke kender forskel på dit og mit. Sørg derfor for at aflåse værelset når du ikke er der. Vandrehjemmet erstatter ikke stjålne genstand i forbindelse med tyveri. 

Vandrehjemmet har en beredskabsplan og er udstyret med røgalarm og brandslukningsudstyr på strategiske steder. Se efter skiltene og de ophængte beredskabsplaner. Skulle der mod forventning opstå brand er det vigtigt at du alarmerer alle andre i bygningen og bekæmper branden såfremt du er kompetent til dette. Sørg for at alarmer brandvæsen på 112 og luk alle døre og vinduer for at begrænse omfanget af spredningen. Sæt aldrig livet på spil i dit forsøg på at redde materielle ting.  

Følg med på Facebook. Det er typisk for mindre samfund at have en meget aktiv deling af information på de sociale medier. Dette er ingen undtagelse på Sejerø. På flere Facebook sider deles informationer om kommende aktiviteter, sport, frisk fisk, loppemarked, ting til salg, musik og foredrag mm. Hold derfor øje med dette.   

Der arrangeres ofte rundbold og fodbold hvor alle kan deltage. Rundbold foregår ved kirken i Sejerby og Fodbold ved Sejerø Skole. Hold øje med Facebook og tal evt. men lokale om hvad der sker. 

Hvis du vil have adgang til vores internet skal du finde følgende net. HUAWEI-A635. Koden til nettet er DG15EB2Q1A3. Du skal være på vores net for at kunne streame til vores TV i stuen. 

Har du behov for lægehjælp er der en Lægeklinik på Sejerø på Mastrupvej 16, 4592 Sejerø telefon 59590020. Der er telefonkonsultation og medicinbestilling på hverdage i tidsrummet  kl. 8 – 9. Har du akut behov for LÆGEHJÆLP kontakt da 70150700.